Soulbeads

Ethnic based bracelets for men

Elke creatie, zeker binnen de etnische collectie is uniek en telkens maar in één stuk gemaakt ! Natuurlijke en authentieke schoonheid met karakter.

Soulbeads    

-   , , Belgium - - info@soulbeads.be

//cdn.soulbeads.be/images/logo.png
Soulbeads website is loading...

klein logo Soulbeads soulbeads.be

 
0
Over ons

Armbanden voor hem én haar, ons verhaal en visie...

Armbanden voor hem én haar, ons verhaal en visie...

Wij geloven dat je uitstraalt wat je bent. Wij hebben hiervan voor onszelf onze passie gemaakt en willen dit delen met anderen die er ook zo over denken. Uw armband is hierin een essentieel zichtbaar element van uw stijl.


De liefde en het dragen van armbanden ontstond op onze reizen doorheen de Aziatische landen. India, Nepal, Tibet, Bali.. lieten onvergetelijke indrukken na. Telkens kwamen we terug als mens met nieuwe inzichten. Mijn armbanden hielpen mij die gevoelens verder vast te houden en omzetten tot een continue bewustzijn in het dagelijkse westerse leven.


Gaandeweg, geboeid door deze manier van "zijn" opende zich een wereld van mystiek en schoonheid van gebedstenen, kralen, mala's en beads van over de gehele wereld en religies. Stenen en boeken werden aangehaald en verslonden. SoulBeads groeide aldus gedreven door het idee dat natuurlijke schoonheid en vakmanschap vrede, mededogen en spirituele principes kunnen reflecteren.

Een teken van goede intenties en streven naar een betere wereld voor iedereen... Namaste !

Find us on social media

Start  |  Shop  |  Over ons  |  Contact

©2001-2024 Soulbeads

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid